Voor wie is orthomoleculaire therapie?


Orthomoleculaire therapie is voor IEDEREEN die grip wil krijgen en houden op zijn eigen gezondheid.

Door het gebruik van bepaalde voedingsmiddelen en supplementen,  of juist het weglaten van bepaalde voedingsstoffen, kun je lichaamsprocessen gaan beïnvloeden en zo aan een optimale gezondheid werken. Hiervoor is het nodig om eerst inzicht te krijgen in het functioneren van de verschillende lichaamsprocessen. Hier wordt tijdens het consult uitgebreid aandacht aan besteedt.


gezondheid optimaliseren


Bent u redelijk gezond maar wilt u graag weten hoe u uw gezondheid kunt optimaliseren? 

Of wilt u graag zwanger worden en advies over optimale voeding voor en tijdens een gezonde zwangerschap? 

Of sport u veel en wilt u graag advies over voeding en suppletie om uw lichaam te ondersteunen? 

Voor deze en andere vragen kunt u een afspraak maken voor een adviesconsult.

Deze afspraak duurt minder lang dan een reguliere intake en anamnese, daarom betaalt u dan ook het tarief voor een vervolgconsult. 

chronische klachten


Heeft u een chronische klacht zoals artrose, hart- en vaatziekten, allergieën, vermoeidheid, huidklachten, buik- en darmklachten, hormonale problemen, stemmingsproblematiek of een ander langdurend probleem? 

Dan kunt u een afspraak maken voor een intake en anamnese. Uw klacht wordt dan uitgebreid onderzocht en er wordt een persoonlijk behandelplan voor u gemaakt.

 

kinderen


Heeft u een kind met gedragsproblematiek zoals ADHD? Wilt u liever niet dat uw kind aan de reguliere medicatie gaat? Maak dan een afspraak voor een advies op maat.

De intake wordt verdeeld over een gesprek met u als ouder, en een later consult waarbij ook uw kind aanwezig is.

Of heeft u een kind met gezondheidsklachten zoals allergieën, eczeem of andere huidklachten? Of is uw kind regelmatig ziek of "kwakkelig"?

Ook dan kunt u een afspraak maken. Er wordt uitgebreid gekeken naar de oorzaken van de klachten en er wordt een persoonlijk behandelplan gemaakt.

Door mijn jarenlange ervaring als kinderfysiotherapeute, heb ik veel affiniteit en ervaring met kinderen.