Wie ben ik?


Mijn naam is Valerie Keulen.

Ik ben in 1994 aan de HvA in Amsterdam afgestudeerd als fysiotherapeute. Later heb ik me gespecialiseerd in het werken met kinderen en heb ik de master opleiding kinderfysiotherapie in Rotterdam afgerond. Ik ben nu alweer ruim 25 jaar werkzaam als kinderfysiotherapeute, waarvan de afgelopen 15 jaar in Julianadorp.

Hoewel de kinderfysiotherapie mij veel voldoening geeft, heb ik de afgelopen jaren steeds vaker ervaren dat fysiotherapie niet altijd de verwachtte resultaten geeft. Zo zag ik dat sommige (sport-)blessures niet herstelden zoals verwacht en kwam ik medisch niet verklaarbare pijnklachten tegen. Tevens kwam ik tijdens het werken met kinderen ook veel gedragsproblemen zoals autisme en ADHD tegen. Dit heeft mij altijd geboeid en ik heb me afgevraagd hoe je kinderen met deze problematiek - naast of in plaats van de reguliere aanpak - kunt ondersteunen.

Ik was nieuwsgierig en ben op zoek gegaan naar antwoorden op deze en andere vragen.

 

Tijdens mijn zoektocht  kwam ik op het pad van de orthomoleculaire geneeskunde terecht.

In 2016, heb ik zelf de opleiding tot orthomoleculair therapeut voltooid bij Natura Foundation.

In Natura Foundation heb ik een prettige en diepgaande opleider gevonden.

Tijdens de opleiding heb ik veel geleerd over de werkingsmechanismen in het menselijk lichaam en de samenhang tussen voeding en het ontstaan van ziekten en chronische klachten. 

De vervolgopleiding tot KPNI therapeut staat nog op mijn wensenlijst.

Ik volg regelmatig workshops, bijscholingen en webinars om mijn kennis te vergroten.

 

Naast mijn werk als kinderfysiotherapeute ben ik in maart 2017 mijn praktijk "Volle Kr8cht" gaan opstarten. De orthomoleculaire therapie geeft mijn werk als fysiotherapeute verdieping en aanvulling en geeft mij tevens de mogelijkheid om niet alleen een bijdrage te leveren aan de gezondheid van kinderen, maar van IEDEREEN die grip wil krijgen en houden op zijn of haar gezondheid. 

 

Op mijn curriculum vitae bovenaan op deze pagina, staat mijn werkervaring en opleidingen, kijk gerust even.